Hoppa till innehållet

Om oss


Vår vision

är att alla enheter ska kunna få en personlig touch oavsett enhet. Oavsett vilken ursprungsfärg din enhet har ska du kunna ändra den. Därför jobbar vi ständigt med att utveckla vårt sortiment så att du som konsument alltid ska ha möjlighet till att sticka ut. Från att du klickar på knappen köp ska det inte ta längre än två dagar tills din enhet blir något alldeles extra.

Vår historia

Reborn Device grundades i Sverige år 2018 av två vänner sedan barnsben. Till att börja med såldes främst telefon skins vilket är som ett klistermärke av vinyl man klistrar på baksidan av telefonen. Då dessa var för svåra att applicera behövdes en bättre lösning. Därför erbjuder vi idag ultratunna skal med passande accessoarer i elegant kolfiber design som inte försämrar användarupplevelsen med telefonen.

År 2020 började försäljning på global nivå.

Varför oss?

Till skillnad från andra företag i branschen kan vi erbjuda skal som inte gör telefonen klumpigare. Du behåller helt enkelt känslan av en ny, skallös telefon samtidigt som den får ett skydd. Vi garanterar dig som kund service i världsklass med blixtsnabba svars- och leveranstider.

Skickas samma dag

All ordrar lagda innan 14:00 skickas samma dag.

Snabb leverans

Snabb och billig leverans direkt till din brevlåda.

Byten och returer

Du har 30 dagars retur och bytesrätt från dagen du mottar ditt paket.